Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Чекаємо на весну та новий Volkswagen T-Roc Cabriolet

Слідом за провальним Range Rover Evoque в кузові кабріолет на ринок виходить ще один кроссовер-кабріолет від компанії Volkswagen. На відміну від британця, німець має досить конкурентну ціну, яка починається з позначки у 30 тисяч євро. T-Roc Cabriolet можна замовити у Європі та у деяких інших країнах, де крім м҆якого клімата присутня стабільна економічна ситуація. Кабріолет на побудований базі кроссовера на ім҆ я T-Roc є прямим нащадком популярного в минулому хетчбека VW Golf Cabriolet.

Експерти автоіндустрії вже встигли дати прогнози щодо майбутнього нового Volkswagen T-Roc Cabriolet, на їх думку новачок має шанси на успіх лише завдяки своїй низький ціні. Попит на відкриті автомобілі в Європі ще є, але найбільший хайп на ринку роблять різноманітні кроссовери. T-Roc кабріолет має дводверний тип кузова та м҆ який складаний дах, який складається позаду салона всього за 9 секунд. Шасі кроссовера-кабріолета посилено поперечними балками. Нажаль багажний відсік у T-Roc Cabriolet має корисний об҆ єм всього 285 літрів. Втім, німці впевнені у стильному зовнішньому вигляді новачка і сподіваються що такий тип кузова сподобається молодим клієнтам бренду.

На європейському ринку новий Volkswagen T-Roc Cabriolet матиме лише дві версії з різним рівнем оснащення. Під капотом відкритого кросовера встановлено 1-літровий 3-циліндровий двигун на 115 к.с., або 4-циліндровий 1,5-літровий силовий агрегат на 150 к.с. В парі з моторами агрегатується роботизована коробка перемикання швидкостей. Автомобіль презентовано лише з переднім приводом, адже попит на повний привід для літнього автомобіля має сумнівний потенціал. Крім яскравої зовнішності, новачок має досить широкий перелік базового обладнання, та багато опцій в якості додаткового обладнання.

Інтер҆ єр T-Roc виконано в повній відповідності до звичайного кроссовера, але в кабріолет додано деякі нові матеріали обробки салону. Якість салону нового Volkswagen T-Roc Cabriolet перебуває на середньому рівні і не відповідає статусу преміум. Водночас, сучасна мультимедійна система з 11,7-ми дюймовим екраном цифрової панелі приладів та інтегрована eSIM привертають увагу молоді та просунутих користувачів гаджетами.

За попередньою інформацією, T-Roc Cabriolet розширить модельну лінійку компанії Volkswagen на 2020 рік…

03.02.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Чекаємо на весну та новий Volkswagen T-Roc Cabriolet

Політика конфіденційності